برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی ریسک های بهداشتی(HRA)باحضورپتروشیمی های کل کشور

برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی ریسک های بهداشتی(HRA)باحضورپتروشیمی های کل کشور

  • تاریخ انتشار : // - 07:56
  • تعداد بازدید : 72
  • تعداد بازدیدکننده : 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZnZd

برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی ریسک های بهداشتی(HRA)باحضورپتروشیمی های کل کشور

کارگاه آموزشی «ارزیابی ریسک­های بهداشتی/ HRA» توسط مدیریت HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی با همکاری شرکت ره ­آوران فنون پتروشیمی؛ با هدف ارتقاء دانش تخصصی روسا و کارشناسان بهداشت صنعتی شرکتهای پتروشیمی و آشنایی با آخرین روشهای تایید شده سازمان­های بین المللی، از تاریخ 24 لغایت 26/5/1401 در شهر مقدس مشهد و با حضور و مشارکت گسترده شرکتهای پتروشیمی و رعایت پروتکل­های بهداشتی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی «ارزیابی ریسک­های بهداشتی/ HRA» توسط مدیریت HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی با همکاری شرکت ره­ آوران فنون پتروشیمی؛ با هدف ارتقاء دانش تخصصی روسا و کارشناسان بهداشت صنعتی شرکتهای پتروشیمی و آشنایی با آخرین روشهای تایید شده سازمان­های بین المللی، از تاریخ 24 لغایت 26/5/1401 در شهر مقدس مشهد و با حضور و مشارکت گسترده شرکتهای پتروشیمی و رعایت پروتکل­های بهداشتی برگزار گردید.


به نقل از رئیس بهداشت صنعتی مدیریت HSE، پیرو برنامه­ ریزی­های انجام شده جهت بازنگری دستورالعمل­های شناسایی و ارزیابی مخاطرات بهداشت حرفه­ ای و مواجهه با مواد شیمیایی در صنعت پتروشیمی و آشنایی باسرفصل­های موردنظر، این دوره با تدریس آقای دکتر مهدی جهانگیری استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار گردید. وی افزود هدف از برگزاری، بروز رسانی و افزایش تحقق الزامات بهداشت صنعتی براساس آخرین متدهای سازمان­های بین المللی ILO، COSHH، HSE انگلستان و IRSST کانادا و همچنین همسوسازی فعالیت­های انجام شده در شرکتهای پتروشیمی بوده است.


HRA بخش مهمی از یک سیستم مدیریت HSE است که با مشارکت بخش­های مختلف فنی و اجرایی در یک واحد عملیاتی اجرا می­گردد. این روش بعنوان پیش نیاز مجوزهای کسب و کار است و می­تواند تضمینی بر تامین سلامت همه ذینفعان یک کسب و کار باشد، همچنین در آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری، تداوم کسب و کارها و بهبود عملکرد انسانی موثر است و نقش موثری در انطباق با قوانین دارد.


در این کارگاه مباحث مختلفی از جمله روشهای ارزیابی کمی و نیمه کمی ریسک­های شغلی شامل عوامل شیمیایی، فیزیکی، ارگونومی، بیولوژیک و روانی آموزش داده شد. در این دوره روش ارزیابی ریسک کمی مواد شیمیایی سرطان زا و غیر سرطانزا و روش­های شاخص مواجهه و کنترل باندینگ جهت ارزیابی ریسک نیمه­کمی عوامل فاقد روش استاندارد اندازه­گیری یا فاقد حدود مجاز مواجهه، ارائه گردید. همچنین نرم افزارهای RAIS، COSHH، CAMEO، WISER و ... جهت تفهیم بیشتر مطالب و انجام ارزیابی ریسک دقیق معرفی و آموزش داده شد. 



 



 

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبر : 22765
کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/05/30 07:56