آتش سوزی در بارج پهلو گرفته در اسکله پتروشیمی متانول کاوه مهار شد
مهار آتش سوزی در بارج پهلو گرفته در اسکله پتروشیمی متانول کاوه
آتش سوزی در بارج پهلو گرفته در اسکله پتروشیمی متانول کاوه مهار شد
آتش سوزی در بارج پهلو گرفته در اسکله پتروشیمی متانول کاوه مهار شد
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: با تلاش آتش نشانهای شهر دیر، اداره بندر و شهرستان کنگان آتش سوزی در اسکله پتروشیمی متانول کاوه مهار شد.
کورش دهقان اظهارکرد: براساس آخرین گزارش دریافتی این حادثه سه نفر فوتی و دو مصدوم داشته که هماکنون در بیمارستان بستری و تحت مداوا هستند.
وی علت این آتش سوزی را جوشکاری در بارج (شناور حمل بار) پهلو گرفته در اسکله متانول کاوه عنوان کرد و ادامه داد: بر اثر سهل انگاری و بی احتیاطی عوامل جوشکاری این حادثه رخ داده است.
دهقان یادآورشد: هماکنون این آتشسوزی مهار شده و نیروهای آتش نشانی درحال خنک سازی محل هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر هم با تایید فوت سه نفر در این حادثه گفت: بر پایه گزارشهای اولیه تیمهای امدادی، هفت نفر در این حادثه دچار آسیب شدهاند که از این میان، دو نفر مصدوم توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: در حال حاضر، عملیات امداد و نجات با حضور نیروهای عملیاتی هلال احمر و آتشنشانی ادامه دارد.
ایزدپناه افزود: برای انجام عملیات امدادی، یک دستگاه آمبولانس و دو دستگاه خودروی کمکدار به محل حادثه اعزام شدهاند.


نظر دهید