جمع آوری گازهای مشعل تا پایان دولت

جمع آوری گازهای مشعل تا پایان دولت

  • تاریخ انتشار : // - 08:55
  • تعداد بازدید : 71
  • تعداد بازدیدکننده : 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zmec

جمع آوری گازهای مشعل تا پایان دولت

وزیر نفت سرمایه‌گذاری در صنعت نفت را از نان شب واجب‌تر دانست و گفت: قول می‌دهیم که در پایان این دولت گازهای مشعل غرب و شرق کارون و حوزه خارک جمع‌آوری شود.


وزیر نفت سرمایه‌گذاری در صنعت نفت را از نان شب واجب‌تر دانست و گفت: قول می‌دهیم که در پایان این دولت گازهای مشعل غرب و شرق کارون و حوزه خارک جمع‌آوری شود.





به گزارش خبرنگار اعزامی شانا به ماهشهر، جواد اوجی امروز (پنجشنبه، ۱۲ اسفندماه) در آیین بهره‌برداری از تأسیسات و مخازن ذخیره‌سازی و اسکله شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس و امضای هشت قرارداد طرح جمع‌آوری گازهای مشعل، گاز را انرژی پاک، سازگار با محیط زیست، قابل دسترس و ارزان‌تر از دیگر سوخت‌های مایع فسیلی عنوان کرد و افزود: در گزارش‌های ارائه‌شده در کمیته‌های فنی و نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز(جی‌ئی‌سی‌اف) بیان شد که عصر طلایی گاز آغاز شده و این روند تا سال ۲۰۵۰ صعودی است.


وی با بیان اینکه روند رشد گاز در سبد انرژی نسبت به سایر سوخت‌های فسیلی بالاتر است، یادآوری کرد: در نشست شب گذشته اوپک‌پلاس قیمت هر مترمکعب گاز ۲ دلار و ۲۰ سنت عنوان شد که البته بخشی به‌دلیل مسائل اوکراین و روسیه است که پیش‌بینی شد هر مترمکعب گاز به ۳ دلار هم برسد، اما در ایران گاز به قیمت ۲۰ سنت به پتروشیمی‌ها و حدود یک تا دو سنت نیز به مردم با توجه به یارانه بالایی که به آن تعلق می‌گیرد، عرضه می‌شود.


وزیر نفت تکمیل زنجیره پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس را بسیار دلچسب عنوان کرد و گفت: جمع‌آوری گازهای مشعل جزو یکی از آرزوهاست.


اگر سرمایه‌گذاری نشود...


اوجی با اشاره به اینکه این نگاه واگذاری به بخش خصوصی در دولت و وزارت نفت وجود دارد و بن‌بستی برای ما نیست، تصریح کرد: امروز بالاترین خدمت در صنعت نفت و گاز، سرمایه‌گذاری در این صنعت است. باید از افت فشار و به‌دنبال آن افت تولید در میدان‌های نفت و گاز جلوگیری کرد. اگر سرمایه‌گذاری نشود، اگر امسال ۲۵۰ میلیون مترمکعب کسری گاز داشتیم، سال‌های آتی این شرایط نامناسب‌تر خواهد شد و چه بسا که مجبور به واردات گاز و فرآورده شویم.


وی تأکید کرد: به همین دلیل عرض می‌کنم که سرمایه‌گذاری در صنعت نفت از نان شب هم واجب‌تر است. از طرفی نیز پایین‌ترین ریسک سرمایه‌گذاری و بالاترین سودآوری در حوزه صنعت نفت و گاز کشور است.


وزیر نفت با تأکید بر ضرورت جمع‌آوری گازهای مشعل و تولید ارزش افزوده از آن گفت: باید از سوزاندن این سرمایه‌ها جلوگیری کرد و به آقای رئیسی قول می‌دهیم که در پایان این دولت گازهای مشعل غرب و شرق کارون و حوزه خارک جمع‌آوری شود که راهکار دارد و می‌شود.



  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبر : 22536
کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی : 1400/12/14 08:55