راهنمای بازگشت به کار شاغلین با احتمال ابتلا به بیماری COVID-19
برای دسترسی به راهنمای بازگشت به کار شاغلین در شرایط اضطراری مقابله با شیوع ویروس COVID-19 به ادامه مطلب رجوع شود.
دستورالعمل های پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ویروس (کووید 19) سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت
سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در راستای تامین سلامت کارکنان و خانواده های آنان جهت پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری کرونا اقدام به تدوین دستورالعمل های لازم بر مبنای الزامات وزارت بهداشت نموده است.
اهداف، راهبردها و سیاست های اصلی HSE و پدافند غیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سال 1399
كتابچه اهداف، راهبردها و سیاست های اصلي سال 1399 مدیریت HSE شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پنج بخش حوزه مشترك HSE، مهندسي بهداشت، ايمني و آتشنشاني، محيط زيست و پدافند غيرعامل تهیه شده است.
تداوم تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده در ایام نوروز
تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده با هدف پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری کرونا با جدیت تداوم دارد
دستورالعمل شماره 2 ستاد مرکزی پیشگیری و مقابله با ویروس کووید 19 در صنعت نفت
برای دانلود فایل دستورالعمل لطفا به متن خبر وارد شوید.
آمادگی جهت پیشگیری از شیوع بیماری COVID-19 (کرونا ویروس)استمرار اقدامات پیشگیرانه- ابلاغیه شماره 5
با سلام و احترام؛ پیرو نامه شماره 79737/109-1ص پ مورخ 21/12/98، ضمن تبریک فرارسیدن سال نو، بدینوسیله از تلاش ها و اقدامات ارزشمند جنابعالی و کلیه دست اندرکاران در صیانت از سلامت کارکنان و حفظ چرخه تولید در صنعت تشکر و قدردانی می گردد.
معاون وزیرنفت و مدیرشرایط اضطراری شرکت ملی صنایع پتروشیمی به صورت ویدئو کنفرانس با رئیسان کمیته های شرایط اضطراری مناطق ماهشهر و عسلویه آخرین وضعیت پیشگیری و مقابله با این بیماری را بررسی کرد.
بهزاد محمدی مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (دوشنبه، 26 اسفندماه) در نشستی که بهصورت ویدئوکنفرانس با حضور اعضای ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در صنعت پتروشیمی ومدیران ارشد NPC بهمنظور بررسی راهکارهای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا برگزار شد در جریان آخرین اقدام های انجام شده درمناطق عملیاتی ماهشهر و عسلویه قرار گرفت.
مدیرHSE و دبیر کمیته شرایط اضطراری شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر ضرورت بسیج تمام امکانات برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در صنعت پتروشیمی تاکید کرد.
داود عمادی اظهارکرد: در پی شیوع گسترده بیماری کرونا در کشور که تهدید جدی برای سلامت شاغلان و عملکرد صنعت است باید از تمامی ظرفیت های موجود برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در مجموعه شرکت های پتروشیمی استفاده شود.
مدیرHSE و دبیر ستاد شرایط اضطراری شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: تداوم افزایش تولید آب ژاول ( ماده ضد عفونی کننده سطوح) تا پایان بحران کرونا و رفع نیازهای کشور از سوی پتروشیمی کارون ادامه خواهد یافت.
مدیر HSE و دبیر ستاد مدیریت شرایط اضطراری شرکت ملی صنایع پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار نیپنا گفت: در راستای سیاست های شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مقابله با شیوع بیماری کرونا ویروس و با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، پتروشیمی کارون قادر به تولید روزانه 100 تن آب ژاول غلیظ معادل یک میلیون لیتر مواد ضد عفونی کننده سطوح کشوراست.
راهنمای خودمراقبتی بهداشتی ویژه مدیران و مسئولین دفاتر در مقابله موثر با بیماری COVID 19 (کرونا ویروس)
ویروس کرونای جدید یک عامل بیماریزای تنفسی است که هنوز ماهیت آن بطور کامل شناخته نشده است. از آنجایی که پیشگیری مقدم بر درمان است و تا کنون درمان قطعی نیز برای آن یافت نشده است؛ رعایت کامل اصول بهداشتی به عنوان یک اصل اساسی و موثر در کنترل انتشار بیماری نقش مهمی ایفا می کند. در این شرایط با توجه به نقش کلیدی مدیران در هدایت و پیشبرد اهداف صنعت پتروشیمی لازم است همراستا با صیانت از سلامت کلیه کارکنان به سلامت مدیران نیز توجه ویژه ای معطوف گردد.



